Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Η επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ, κλεινει ΜΕΤΡΟ και κυκλοφορία στην Αττική Οδό

Η επίσκεψη του Προέδρου του Ισραήλ, κλεινει ΜΕΤΡΟ και κυκλοφορία στην Αττική Οδό Αυξημενα μέτρα ασφαλείας στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν, μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου
Η προγραμματισμένη διήμερη επίσκεψης στην Αθήνα, του Προέδρου του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν, έχει θέσει σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τις Αρχές Ασφαλείας.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφάλεια στις μετακινήσεις του Ισραηλινού Προέδρου
Το Προεδρικό Μέγαρο και το ξενοδοχείο όπου θα διαμένει ο Ρεουβεν Ριβλίν στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται σς ανάπτυξη το επιχειρησιακό σχέδιο για τις Αστυνομικές δυνάμεις, απ’ όλες τις Υπηρεσίες.

Σταθμευμένα οχήματα σε σημείο του κέντρου της Αθήνας απομακρύνονται από γερανούς της Τροχαίας
Απόφαση για λογους ασφαλείας εχει ληφθεί και για το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα που θα είναι κλειστός από τις 9 το πρωί της Δευτέρας (29/01) μέχρι την ολοκλήρωση της διέλευσης των επισήμων.
Ο Ισραηλινός Πρόεδρος, θα παραστεί σε ειδική τελετή βράβευσης προσωπικοτήτων της Ελλάδας με σημαντική συμβολή στις ελληνο-ισραηλινές σχέσεις, ενω πρόκειται μα αναγορευθεί Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιώς σε εκδήλωση στο Ευγενίδιο Ίδρυμα.

nantiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου