Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Επεισοδιακή καταδίωξη: Το όχημα των δραστών κατέληξε σε ποτάμι - Επιχείρηση διάσωσης από συνοριακούς και πυροσβέστες

Έβρος: Δουλεμπορικό όχημα με λαθρομετανάστες σε καταδίωξη, έπεσε σε χείμαρροΈνα όχημα, που μετέφερε 18 λαθρομετανάστες- μεταξύ των οποίων και 5ανήλικα, έπεσε στα νερά του ποταμού Έβρου, κατά τη διάρκεια καταδίωξης από το κλιμάκια Συνοριακών Φυλάκων.

Το αυτοκίνητο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Evros24.gr, μετέφερε λαθρομετανάστες στην αγροτική περιοχή ανάμεσα στο Αρδάνιο και την Ιτέα του νομού Έβρου.

Ο οδηγός κατά τη διάρκεια της καταδίωξης προσπάθησε να διαφύγει περνώντας από διάβαση του ποταμού αλλά επειδή η στάθμη είχε ανέβει, το όχημα παρασύρθηκε και εγκλωβίστηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες 18 λαθρομετανάστες, μεταξύ αυτών και παιδιά που κινδύνευαν να πνιγούν.

Στο σημείο βρίσκονται συνοριοφύλακες και πυροσβέστες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Φερών, με συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Φερών και του Στρατού οι επιβαίνοντες λαθρομετανάστες διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο Πολυδύναμο Ιατρείο Φερών. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι οι μετανάστες είναι καλά στην υγεία τους.


Σύμφωνα με πληροφορίες από το nantiareport.gr και το Evros24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου