Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Κόνιτσα Ιωαννίνων: Επιχείρηση ανάσυρσης του αγνοούμενου Αστυνομικού περιπατητή




Εντοπίσθηκε από την ΕΜΑΚ και γίνεται προσπάθεια μεταφοράς του σε ασφαλές σημείο.

Νεκρός εντοπίστηκε ο 39άχρονο Αστυνομικός περιπατητής, τον οποίο  αναζητούσε η 5ηΕΜΑΚ και κλιμάκιο της ΠΥ Κόνιτσας και Ιωαννίνων (13/04) στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Στομίου στην Κόνιτσα Ιωαννίνων.

Ο Αστυνομικός υπηρετών στο ΑΤ Κόνιτσας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε πάει το Σάββατο (13/04) για πεζοπορία με τους φίλους του, με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του.

Σε δύσβατο και εξαιρετικά επικίνδυνο σημείο καλυμμένο από χιόνι ο Αστυνομικός γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει σε απότομη χαράδρα. Οι φίλοι του ενημέρωσαν αμέσως την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική.

Πυροσβεστικό Σώμα@pyrosvestiki

Χωρίς τις αισθήσεις του #εντοπίστηκε το άτομο που αναζητείτο από χθες 13/04/2019 στην ευρύτερη περιοχή της Ιεράς Μονής Στομίου στην Κόνιτσα Ιωαννίνων. Σε εξέλιξη η επιχείρηση #ανάσυρσής του.

7
2:36 μ.μ. - 14 Απρ 2019
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα

Ελικόπτερο από το Άκτιο, ύστερα από αίτημα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου απογειώθηκε, υπέστη όμως βλάβη και επέστρεψε στην βάση του. Η βλάβη αποκαταστάθηκε και επιχείρησε για δεύτερη φορά πτήση ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να προσεγγίσει το σημείο του λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου