Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ρουβικωνας εκβιάζει την κοινωνία για να κρατήσει τα "κεκτημένα" της πρώτης φόρας αριστερά.: «Αν μπείτε στο ΒΟΞ θα απαντήσουμε με πολλά χτυπήματα»

Απειλές από το γνωστό ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα στενό φίλο του Λούκα κατά κόσμο Δημήτρης Κουφοντίνας , Γιώργο Καλαϊτζίδη, ο οποίος προειδοποίησε-απέλπισε ότι αν γίνει επέμβαση της Ελ.Αλ. στο Βοξ η συλλογικότητα θα απαντήσει με πολλαπλά χτυπήματα σε στόχους που έχουν ήδη αποφασιστεί "προσπαθώντας τρομοκρατήσει"ς την Ελληνική κοινωνία.
Σε ανάρτησή του στον γνωστό "προσωπικό" του λογαριασμό, που τα τελευταία χρονιά παίζει τον ρόλο άτυπου γραφείου επινίκιας του Ρουβίκωνα στο facebook ο κύριος Γ. Καλαϊτζίδης αναφέρει τα παρακάτω: «Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά (Στο κάτω κάτω οι σύντροφοι που μας καλοδέχονταν εκεί έχουν μετακόμιση, άσε που έχουν ακριβύνει και τα ταξί).Τσάμπα τραβιέστε. Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού. Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο Βοξ (Για αυτό μην χαλάτε της "συμφωνίες" όπως θα πει και παρακάτω). Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο Βοξ (Εμείς θα παραμείνουμε "καλά παιδιά" όπως και με τους προηγούμενους). Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε.Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι (Στο κάτω κάτω καλά ήμασταν τόσα χρονιά με την πρώτη φορά αριστερά εμείς κάναμε επαναστατική γυμναστική και εσύ κάνατε ότι μας κυνηγάτε τη σας έπιασε ξαφνικά).
Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκεια θες από αλαζονεία. Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.
Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα».

Γιωργος Καλαϊτζίδης
7 ώρες πριν
Δεν έχουμε σκοπό να εισβάλουμε στην Βουλή για τρίτη φορά.Τσάμπα τραβιέστε.Τα σημεία παρέμβασης του Ρουβίκωνα έχουν βρεθεί έχουν σχεδιαστεί είναι πολλά και είναι αλλού.Πολλά από αυτά θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση εισβολής στο βοξ.Δεν θα ενεργοποιηθούν αν δεν γίνει εισβολή στο βοξ.Υπάρχει ένα σχοινί και δύο πλευρές που το τραβάνε.Αν κοπεί το σχοινί θα πέσουμε όλοι.
Υ.Γ.1 Η γραμμή Μαζινό έπεσε γιατί δεν προέβλεψε έγκαιρα. Θες από ανεπάρκειά θες από αλαζονεία.Στην πολιτική προβλέπουμε η χάνουμε.
Υ.Γ2 Γρηγόρη Δημητριάδη βάλτους σε μια τάξη. Έχουν Ναπολεόντειο σύνδρομο έχουμε ρώσικο χειμώνα.

newsbreak.gr
Κάμερες, αστυνομικοί με πολιτικά και ενίσχυση στις σκοπιές είναι μερικά από τα μέτρα που παίρνει αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ώστε ν...

73

1

4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου