Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Νύχτα ..του Αγιου Βαρθολομαίου στο Πυροσβεστικό Σώμα

Σε εξέλιξη οι Κρίσεις των Αξιωματικών, σε συνέχεια της αντικατάστασης του Αρχηγού, στο Πυροσβεστικό Σώμα

Συνεδριάζουν τα Ανώτερα και Ανώτατα Συμβούλια του Πυροσβεστικού Σώματος για την κρίση των Αξιωματικών. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nantiareport.gr, στην κρίση των Αξιωματικών, κάποιοι που είχαν επενδύσει σε κομματική στήριξη -από το Κυβερνών κόμμα-κρίθηκαν με βάσει την επιχειρησιακή τους ανταπόκριση και την αποδοχή στο κατώτερο προσωπικό, ενώ άλλοι που είχαν προκαλέσει με την πέρα από κάθε λογική ανέλιξή τους, καθώς έλαβαν με επανακρίσεις τρεις βαθμούς σε διάστημα ενός έτους, βρίσκονται εκτός Σώματος.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του Nantiareport.gr- αναφέρουν την προαγωγή για τον Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο στο βαθμό του Αντιστράτηγου, ο οποίος καταλαμβάνει τη θέση του Υπαρχηγού του Σώματος και του Αλέξη Ράπανου, σε καθήκοντα Επιτελάρχη του Π.Σ

Στο βαθμό του Ταξίαρχου προάγεται η Αξιωματικός Καλλιόπη Σαΐνη, η οποία έχει διατελέσει, Εθνικός εκπρόσωπος της ΓΓ. Πολιτικής προστασίας, με βιογραφικό και επιχειρησιακή ανταπόκριση και διοικητική εμπειρία .

Ως ευδόκιμα τερματίσαντες τη σταδιοδρομία του, κρίνονται οι Αντιστράτηγοι Αναστάσιος Σωτήρχος και Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος .

Ενώ στο βαθμό του Υποστρατήγου τίθενται σε αποστρατεία οι Κουτσιούκος Διονύσης, Τζουβάρας Αχιλλέας, Σπαης Νικόλαος, Καραμαλίκης Γιάννης, Σπαθούλας Χρήστος, Ρίζος Ανδρέας.

Στο βαθμό του Αρχιπυράρχου, εν αποστρατεία τίθενται οι Αξιωματικού, Γεωργαλόπουλος Ευθύμιος , Λαρέζος Θεόδωρος, Παπαζαριας Ανδρέας Ρίζος Θωμάς, Λαγουδάκης Νικος, Ασημακόπουλος Κώστας, Παλιός Ευάγγελος.

Η νύχτα προμηνύεται μακρά μιας και μετά το σχετικό ΦΕΚ 148Γ, εκδόθηκε άμεσα το σχετικό ΠΔ λαμβάνοντας υπογραφή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Προέδρου της Δημοκρατίας, που επικύρωσε τις Κρίσεις των Ανωτάτων Αξιωματικών του ΠΣ αναμένεται να συνεδριάσει και η Επιτροπή Ανωτέρων οπότε ως το πρωί της Τρίτης (11/02) θα έχουν οριστικοποιηθεί οι πίνακες με όλα τα ονόματα των κρινόμενων Αξιωματικών μέχρι και το βαθμό του Επιπυραγού.

nantiareport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου