Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Η παρατήρηση έχει βολική οπτική αν το υποκείμενο της παρατήρησης φοράει στολή.


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και κείμενο

..επειδή σε κάποιους η παρατήρηση έχει "βολική οπτική" και αν το υποκείμενο της παρατήρησης "φοράει στολή" ειναι ο κακός και αν είναι πολίτης "έχει δίκιο" και αν ειναι ηλικιωμένος "τιμημένα γηρατειά" κλπ
..σε ρεπορταζ του τηλεοπτικού σταθμού #ALPHA το συνεργείο καταγράφει τον έλεγχο σε παραβάτη!
..ηλικιωμένος ο οποίος δεν δέχεται την παράβασή του και αρνείται να παραλάβει και το πρόστιμο, επιτίθεται στο Δημοτικό Αστυνομικό ο οποίος κάνει τη δουλειά του, και εφαρμόζει την ΠΝΠ βεβαιώνοντας τις παραβάσεις .. ο συνάδελφός του, για να τον προστατέψει απωθεί τον επιτιθέμενο ηλικιωμένο .. και ζητείται από Αστυνομικό που βρίσκεται σε απόσταση να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία..
.. ερχόμαστε στο σήμερα- Τρίτη 31/03- και από τις 06.00πμ. εως και τις 15.00μμ -. έχουν βεβαιωθεί 1.043 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα υψους €156.450! εν μέσω απαγόρευσης μετακινήσεων !!
..ξαφνικά η Ελλάδα, απέκτησε «ένθερμους» περιπατητές και τους «εφήμερους» ζωόφιλους, ηλικιωμένους να συνωστίζονται και να αρνούνται να ακολουθήσουν τα μέτρα για τον περιορισμό και αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και πολλά ..πολλά άλλα ως σημεία των καιρών..
..είτε μας αρέσει είτε όχι, «τα μέτρα μοιραία καθορίζει η στάση της μειοψηφίας» τονίζουν με έντονο προβληματισμό πλέον πηγές της Πολιτικής Προστασίας
..και όπως αναφέρει ο C.Smith "το μονοπώλιο της βίας σε Δημοκρατικό Πολίτευμα, δε μπορεί να το έχει άλλος από το Στρατό και την Αστυνομία" καθώς σε κάποιες περιπτώσει κρίνεται επιβεβλημένη, όπως φαίνεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου