Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Χαλανδρι: Ρουβίκωνες εισέβαλλαν στο ΣΕΚΥΠΣ ως … “παρέμβαση”


Πληροφορίες για εισβολή ομάδας αντιεξουσιαστών στις εγκαταστάσεις του Συντονιστικού της Πυροσβεστικής

Πληροφορίες για εισβολή του Ρουβίκωνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας στην οδό Ριζαρείου στο Χαλάνδρι (25/08-22.00). Οι δράστες αντέγραψαν συνθήματα και απέρριψαν τρικακια.

Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας σε αναζήτησητων δικύκλωνστα οποία επέβαιναν οι ταραξίες του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Σε κείμενο ανάληψης ευθύνης ο Ρουβίκωνας με αναφορά στα φυσικά φαινόμενα και τις κατατροφές απο το 2017, τους νεκρούς και τις καταστροφες , σημειώνει, “… Κάθε φορά που γίνεται ο απολογισμός μετά απο πυρκαγιές και πλημμύρες, κάπου στο περιθώριο του δημόσιου διαλόγου υπάρχει πάντα το ερώτημα για τα έργα πρόληψης που δεν έγιναν. Η απάντηση σε αυτο είναι οτι τέτοιες «επενδύσεις» δεν αποφέρουν κέρδη στο κεφάλαιο, κι αν κάτι δεν αποφέρει κέρδη είναι χαμηλά στις προτεραιότητες των αρμοδίων, ενώ για τα περίφημα αναπτυξιακά έργα που υπηρετούν τα συμφέροντα της αστικής τάξης, βλ. τουρισμό, εξορύξεις, για στρατό, αστυνομία κι εξοπλιστικά, λεφτά πάντα υπάρχουν διαθέσιμα και ζεστά. Τα λεφτά για τη δημιουργία ταμείου αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών προερχόμενα σχεδον εξολοκλήρου από την ΕΕ, δεν αξιοποιήθηκαν ποτέ απο τις κυβερνήσεις και τις τοπικές αυτοδιοικήσεις για αποζημιώσεις πληγέντων και για σοβαρά αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά έργα στην επικράτεια, με τα τραγικά αποτελέσματα που βίωσαν οι άνθρωποι στο Μάτι, στη Μάνδρα, πρόσφατα στην Εύβοια και τώρα στη Θεσσαλία, στα νησιά του Ιονίου και στην Κρήτη..”



Η ανευθυνοτητα του αντιεξουσιαστικου χώρου ειναι γνώστη της πασης αυτό όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο . Οι δήθεν ανθρωπιστές του Ρουβικώνα για να κάνουν την επαναστατική τους γυμναστική έθεσαν σε κίνδυνο την ομαλή λειτουργία του συντονιστικού κέντρου της Πυροσβεστικές αδιαφορώντας εάν εκεινη την στιγμή υπήρχε καποιο συμβάν σε εξέλιξη και κινδυνεύαν ανθρώπινες ζωές.

Απογευματινή Φρουρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου