Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Αθήνα: ΜοτοΠορεία ανήμερα την 28η Οκτωβρίου, εν μέσω απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων για το .. Κασμιρ

Σε ιστοσελίδες του "χώρου" και "αλληλεγγυότητες" διακινείται αφίσα με προαναγγελία, ανήμερα την 28η Οκρωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, μοτοπορείας ... υπέρ του Κασμίρ.
Ανήμερα της εθνικής εορτής για την Ελλάδα, και ενώ με Κυβερνητική απόφαση έχουν απαγορευτεί "για λογους περιορισμού της δίαδοσης του κορωνοϊού και διασφάλισης της δημόσιας υγέιας" οι παρελάσεις και εκδηλώσεις, οι "φίλοι του Κασμιρ" διοργανώνουν μοτοποτεία.
Το ερώτημα που τίθεται, με δεδεμένο ότι οι επίσημες Αρχές δεν χορηγούν άδεια για συγκεντρώσεις πορείες και εκδηλώσεις - σε εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλο- ανακοινώνεται ανήμερα της Εθνικής Επετείου, μοτοπορεία για το Κασμίρ, στο κέντρο της Αθήνας .

Η μοτοπορεία του αντιεξουσιαστικού χώρου θα γίνει με αφορμή την πορεία που έχει εξαγγείλει ο αντιπρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και γνωστός Πακιστανός εθνικιστής για να υποστηρίξει τις εθνικιστικές διεκδικήσεις του Πακιστάν έναντι της Ινδίας για το κασμίρ. Νομίζω ότι μόνο και μόνο για αυτό τα συμπεράσματα δικά σας. Και βέβαια τώρα μετα από την νίκη της Δημοκρατίας δεν υπάρχει περιτομή να δουμε καμία ενεργεία από την Ελληνική Κυβερνήτη.
Απογευματινη Φρουρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου