Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Ο Αλβανός υπόδικος Carciu Afksendos, δολοφόνος του Άλκη Καμπανου

Σεσημασμένος στην αιματηρή συμπλοκή οπαδικής βίας στο Βόλο από το 2017 και υπόδικος το 2019 σε επίθεση με μαχαίρι και τραυματισμό, χαρακτηρίζεται από τους βίαιους χούλιγκαν στο σύνδεσμο τους Παλαιών Πατρών Γερμανού της Θεσσαλονίκης

Οι Αστυνομικοί του ΤΕΖ Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του 23χρονου Αλβανού Carciu (επ.) Afksendos (ον.) ως κάτοχο του ενός οχήματος BMW στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στην παρέα των τριών νεαρών μεταξύ των οποίων ο 19χρονος Άλκης Καμπανος. Σε προηγούμενη σύλληψή του, η σήμανση είχε καταχωρημένο ως σεσημασμένο για οπαδική βία, τον γεννημένο το 1999, Carciu Afksendos, κάτοχο Αλβανικού διαβατηρίου και σε αυτά τα στοιχεία σε συνδιασμό με τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός του, είχε εκδοθεί σήμα σε αναζητήσεις προς όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες, μετά την εν ψυχρώ  δολοφονία του Άλκη Καμπανου.

Ο 23χρονος Αλβανός ήταν υπόδικος για συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ οπαδών το 2019, κοντά στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανου, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην οποία είχε τραυματίσει άτομο που ενεπλάκη στο επεισόδιο. Ενώ το 2017 είχε ενεργώ συμμετοχή στα επεισόδια στον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, μεταξύ χούλιγκανς σε αφύλακτη από την αστυνομία γέφυρα. Ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει κραδαίνοντας μαχαίρι να επιτίθεται και ένα άτομο με τραύμα στο θώρακα είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου