Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Κόρινθος: Συνελήφθησαν 5 μαθητές Γυμνασίου για απόπειρα ομαδικού βιασμού μαθήτριας στο προαύλιο

Μαθητές Γυμνασίου της Κορίνθου, συνελήφθησαν με καταγγελία μαθήτριας της Α’ τάξης για απόπειρα βιασμού και επίθεση σε βάρος της

Πέντε μαθητές ηλικίας από 13 έως 16 ετών συνελήφθησαν από την αστυνομικούς της Ασφάλειας Κορίνθου μετά από καταγγελία μαθήτριας της Ά Γυμνασίου, ότι επιτέθηκαν, ακινητοποίησαν και επιχείρησαν να τη βιάσουν.

Το απόγευμα της Τετάρτης (14/12), μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου η 45χρονη μητέρα και κατήγγειλε τους πέντε μαθητές ότι αποπειράθηκαν να βιάσουν τη 13χρονη κόρη της, μέσα στο προαύλιο του Γυμνασίου. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, στις 11.00 το πρωί της ίδιας ημέρας, η κόρη της βρισκόταν στο προαύλιο του Γυμνασίου και οι πέντε ανήλικοι ενεργώντας από κοινού, ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας τη 13χρονη και στη συνέχεια, τη θώπευσαν στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα. Η ανήλικη κατάφερε να απεγκλωβιστεί και απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Κατά την προανάκριση, ταυτοποιήθηκαν οι μαθητές, τους αναζήτησαν στις οικίες τους και συνελήφθησαν.
Με ενημέρωση του Εισαγγελέα, συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και οι γονείς των εφήβων αγοριών και παραπέμφθηκαν.

nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου