Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Άνω Λιόσια: Επιχείρηση της ΕΚΑΜ σε σπίτι Ρομά κατασχέθηκαν όπλα, σφαίρες και βλήμα όλμου

Αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο ειδικής δράσης της ΥΑΔΑ, μετά τις καταγγελίες για άσκοπα πυρά ανήμερα την Πρωτοχρονιά στα Άνω Λιόσια, με συλλήψεις και κατάσχεση πολεμικού υλικού σε οικία Ρομά

Οι καταγγελίες πολιτών για άσκοπα πυρά ανήμερα την Πρωτοχρονιά στα Άνω Λιόσια, προκάλεσαν αστυνομική επιχείρηση με συνδρομή ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ, σε συγκεκριμένα σπίτια γειτονιάς Ρομά στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Νantiareport.gr, σε έφοδο (04/01-12.00) σε οικία στην συμβολή της οδού Πελοποννήσου με την οδό Ειρήνης στα Άνω Λιόσια, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν σφαίρες πυροβόλων όπλων και πολεμικού τυφεκίου Kalashnikov ένα πιστόλι (Glock) και καραμπίνες καθώς επίσης πολεμικό υλικό (βλήμα όλμου). Το υλικό έχει παραληφθεί και θα μεταφερθεί για βαλλιστική εξέταση στα Εργαστήρια της ΔΕΕ, ενώ ενημέρωση έχει λάβει και το αρμόδιο τμήμα του στρατός.

Οι Αστυνομικοί προχώρησαν σε σύλληψη τριών Ρομά οι οποίοι κατά την έφοδο εντοπίσθηκαν στο χώρο της οικίας. Όπως διαπιστώθηκε για έναν εκ των συλληφθέντων Ρομά, εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα και διέφευγε.

Η έρευνα των αστυνομικών είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου