Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Σχιστό Κορυδαλλού: Ρομά επιτέθηκαν και προκάλεσαν βανδαλισμό σε λεωφορείο

Οι επιθέσεις Ρομά σε λεωφορεία της γραμμής όπου καταυλισμοί έχουν αναπτυχθεί σε αστικές περιοχές, δημιουργούν θέματα ασφάλειας τόσο για τους οδηγούς όσο και για το επιβατικό κοινό

Στην αφετηρία (20/01) του Σχιστού Κορυδαλλού, Ρομά επιτέθηκαν και προκάλεσαν βανδαλισμό σπάζοντας την πόρτα του λεωφορείου ενω προκάλεσαν καταστροφές και στο χώρο του σταθμαρχείου.

Όπως καταγγέλει στο Nantiareport.gr το προσωπικό των αστικών συγκοινωνιών, στα μέσα της εβδομάδος Ρομά ακινητοποίησαν το “703” λεωφορείο σε δρομολόγιο και επιτέθηκαν με πέτρες, ενώ βρισκόταν επί της Θηβών. Με τούς επιδέξιους χειρισμούς του οδηγού δεν προκλήθηκε τραυματισμός ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Με παρέμβαση προς τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση των επαγγελματιών οδηγών στα αστικά λεωφορεία κάθε φορά που σημειώνονται επιθέσεις τίθεται το ζήτημα της ασφάλειας του επιβατικού κοινού και του οδηγού σε περιοχές εντός του αστικού ιστού με τους πολίτες να αντιμετωπίζουν προβλήματα από την παραβατικότητα των Ρομά οι οποίοι διαβιούν παράνομα σε καταυλισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου