Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Παρασκευόπουλος :»Τους βγάλαμε για να μην γίνοι …Επιθετικότεροι!»


Επέμεινε και σήμερα υπέρ των απολύσεων κρατουμένων ο υπουργός Δικαιοσύνης. Μιλώντας το πρωί στο Mega, οΝ. Παρασκευόπουλος ρωτήθηκε για την αποφυλάκιση…
των δύο εκ των επτά σκληρών Γεωργιανών που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τον 67χρονο εστιάτορα στην Ύδρα.
Για την ουσία της υπόθεσης επέμεινε ότι η νομοθεσία για απόλυση υπό όρους ισχύει από το 1950 διευκρινίζοντας ότι ο ένας από τους σκληρούς Γεωργιανούς απολύθηκε με αυτές τις πάγιες ρυθμίσεις και ότι ο δεύτερος απολύθηκε με ρυθμίσεις που ισχύουν τα τελευταία χρόνια και μεταφέρονται.

«Δεν μπορούν όσοι μπαίνουν στη φυλακή να μένουν ισόβια υποστήριξε ο Υπουργός της Δικαιοσύνης δικαιολογώντας έτσι τα αδικαιολόγητα

«Το να βγαίνει κάποιος πιο σύντομα ή αργά δεν έχει αντίκρυσμα στην υποτροπή που θα ακολουθήσει. Ίσα-ίσα έρευνες έχουν δείξει ότι όσο μεγαλύτερη η ποινή, τόσο αποκοινωνικοποιείται ο άνθρωπος και αναπτύσσει μεγαλύτερη επιθετικότητα» συμπλήρωσε.

«Το να εγκληματίσει όμως κάποιος στην άδειά του δεν αφορά τον χειρισμό της δικαιοσύνης» κατέληξε ο κ. Παρασκευόπουλος.



Βέβαια να δικαιωθείς αφού καταλήξεις σφαγμένος απο ένα τσούρμο φονιάδες σε πρώτο πλάνο οι Γεωργιανοί που έπνιξαν τον άτυχο Έλληνα της Ύδρας , δεν αφορά την δικαιοσύνη που τους άφησε ελεύθερους θέλει να μας πεί ο Υπουργός ; !!!

¨Όμως η Προστασία του Πολίτη αφορά την δικαιοσύνη κύριε Υπουργέ γιατί διαφορετικά θα καταλήξουμε να εφαρμόζουμε τους νόμους του Ισχυρού…Αλλά είπαμε άλλο να τα λές στο αμφιθέατρο και άλλο να τα εφαρμόζεις στην αληθινή ζωή !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου