Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Κατά κράτος κέρδισαν τους Τούρκους των F-16 τα Σαΐνια των Ελληνικών Μιράζ !


Είναι να μην μπλέξεις με τους Χειριστές των Ελληνικών Μιράζ στο Αιγαίο που κατά γενική ομολογία στις κλειστές και σκληρές εμπλοκές στο Αιγαίο δεν πιάνονται !
Τα Μιράζ όμως θεωρούνται επειδή είναι πολύ πιο ευέλικτα και κορυφή για τις αναχαιτήσεις στο Αιγαίο και το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι οτι οι Τούρκοι που χρησιμοποιούν τα F-16 δεν μπορούν να προβλέψουν τις κινήσεις και τους ελιγμούς των Χειριστών των Ελληνικών Μιράζ !
Σήμερα το πρωί την ίδια τύχη είχαν και οι δύο τσαμπουκάδες των Τούρκικων μαχητικών τύπου F-16 που έσπασαν τον σχηματισμό των έξι μαχητικών που εισέβαλαν στο FIR Αθηνών και επιχείρησαν να εμπλακούν με τα Ελληνικά Μιράζ !

Και οι τρείς προσπάθειες των Τούρκικων Μαχητικών απέβησαν άκαρπες με τα Μαχητικά μας να τους παίρνουν την ουρά και να τους βάζουν στο στόχαστρο !
Σε αναμονή της Ανακοινώσεως του Τούρκικου Γενικού Επιτελείου που θα γκρινιάζει πάλι για εγκλωβισμό των Μαχητικών που εκτελούν εκπαιδευτικές ασκήσεις !
Την ίδια ώρα ενα γνωστό και μη εξαιρετέο Τούρκικο Καταγραφικό «CN -235 «με τον μανδύα της έρευνας λογαριασμό του ΝΑΤΟ μπαινόβγαινε στο Ελληνικό FIR!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 19 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 CN-235

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 7

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 2

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 23

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 3

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ Στην Περιοχή όμως επιχειρούσαν τα Σαΐνια των Μιράζ !

Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου