Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Αγ.Αναργυροι, Αττικής: Αστυνομικος δράστης δολοφονίας μελων της οικογένειάς του και αυτόχειρας



Αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το 3,5ετων παιδί του, και στη συνέχεια ενήργησε σε βάρος του αυτοχειρία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες απο Αστυνομικές πηγές του Nantiareport.gr, αφορμή έντονου καβγά ένα σπίτι. Ο Αστυνομικός – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπηρετεί στα επίσημα στη συνοδεία τέως Πρωθυπουργού- διαπληκτιστηκε έντονα με την πεθερά του.


Οπως αναφέρεται οι καβγάδες ήταν συχνοί και έντονοι με τη συγκεκριμένη αφορμή το τελευταίο διάστημα.

Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, φέρεται να πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα αρχικά την πεθερά του, στη συνέχεια τη συζυγο του η οποία επιχείρησε να τον αποτρέψει και το ηλικίας 3,5παιδι τους. Συναισθανόμενος τις πράξεις του, στη συνέχεια, ο δράστης της οικογενειακής τραγωδίας, ενήργησε σε βάρος του αυτοχειρία.



Γείτονες που άκουσαν τον καβγά στο σπίτι τους Αστυνομικού, και τους πυροβολισμούς ενημέρωσαν την Αστυνομία. Πληρώματα της Άμεσης Δράσης μετέβησαν στο διαμέρισμα της οδού Ευριπίδου στους Αγίους Αναργύρους, και εντόπισαν τα πτώματα των μελών της οικογένειας, μεραξύ των οποίων και του δραστη και αυτόχειρα Αστυνομικού.

Ιατροδικαστής και κλιμάκιο της ΔΕΕ και τους Τμήματος Ασφαλείας μεταβαίνει στο σημείο

nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου