Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Μπραχάμι: Έκρυβαν σε διαμέρισμα 105κιλά κοκαΐνης


Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών και κατασχέθηκαν 105 κιλά κοκαΐνης

Στοχευμένες πληροφορίες οδήγησαν τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξηε Ναρκωτικών, σε διαμέρισμα στο Μπραχάμι, στο οποίο κατασχέθηκαν 105 κιλά κοκαΐνης και €828.565. «Πρόκειται για ένα καίριο πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, που επετεύχθη μετά από συστηματικές έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών σε συνεργασία με το Γραφείο D.E.A. της Πρεσβείας Η.Π.Α. Αθηνών», ανέφερε ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγος Πέτρος Τζεφέρης, στο πλαίσιο επίσημων ανακοινώσεων της ΕΛΑΣ για την υπόθεση.


Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν, δύο Αλβανοί και ένας Κροάτης, ως μέλη του καρτελ. Ο «Αρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης ήταν υπεύθυνος για την αγορά, την αποθήκευση και τη διανομή της κοκαΐνης, καθώς και για τους υποψήφιους πελατες και τη διαχείριση των χρηματων που αποκόμιζαν . Οι αλλοι δύο αλλοδαποί, ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια και τη φύλαξη της κοκαΐνης, τη μεταφορά στους αγοραστές καθώς και για τις εισπράξεις των ποσών σε λογαριασμό του «καρτελ» και τη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης (30/10) πραγματοποιήθηκαν έρευνες στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων στην Ηλιούπολη και συνολικά κατασχέθηκαν μεταξύ αλλων, δύο αυτοκίνητα, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο θερμοσυγκολλητές, τρεις φορητοί ασύρματοι, τέσσερις συσκευές γεωντοπισμού, συσκευή απενεργοποίησης κινητών τηλεφώνων, συσκευή αναπαραγωγής ήχου, δώδεκα κινητά, δύο ταινίες περιτυλίγματος, νάιλον συσκευασιες -για τη συσκευασία ναρκωτικών- .

Έκρυβαν τα ναρκωτικά σε ταψιά φούρνου, μέσα σε άμμο

Σε βάρος των συλληφθέτων, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαμοίρασε στο λογαριασμό του στα κοινωνικά δίκτυα, βίντεο από την έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών στο διαμέρισμα στο Μπραχάμι. «Γίνεται δουλειά, πολλά συγχαρητήρια», σημειώνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Γίνεται δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια.@hellenicpolice |

Νέα εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου