Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Αντιδρούν οι Αστυνομικοί για την μη επέμβαση των δυνάμεων της Ελ.Ασ. στην ΑΣΟΕ

Γερακαράκος: Η αστυνομία έπρεπε να μπει στην ΑΣΟΕΕ
«Θα έπρεπε να μπει η αστυνομία στην ΑΣΟΕΕ.» υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος και διερωτήθηκε: «Άλλαξε ο νόμος; Σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις μέσα; Δεν μπήκαν γιατί δεν υπάρχει σχεδιασμός. Την φυσική και πολιτική ηγεσία να ρωτήσετε γιατί δεν μπήκαν. Όταν αλλάζει ένας νόμος, αλλάζουν οι σχεδιασμοί.».
Παράλληλα, μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Γερακαράκος επισήμανε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί. Έδειξε φωτογραφία με άνδρα των ΜΑΤ, που είχε καταστράφηκε η στολή του στα χθεσινά επεισόδια έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σημείωσε: «Αυτή την στολή που καταστράφηκε χθες ποιος θα την πληρώσει; Ο ίδιος ο αστυνομικός. Χρόνια τώρα μόνοι τους τα πληρώνουν. Ακόμα και επισκευές στα περιπολικά πληρώνουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί». 
Ο επικεφαλής των Αστυνομικών έδωσε και μια άλλη διάσταση: «Υπάρχουν σκοπιμότητες, αλλά πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Τι έχει γίνει μέχρι τώρα; Μετακινήσεις προσωπικού και άνοιγμα προϋπολογισμού. Πόσα Αστυνομικά Τμήματα είναι κλειστά λόγω έλλειψης προσωπικού;» 

B. Ντούμας: Το άσυλο καταργήθηκε, η ασυλία στους "μπαχαλάκηδες" παραμένει
Ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. κ. Βασίλης Ντούμας, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον APLHA, αναφέρθηκε στα επεισόδια που έγιναν εχθές στην ΑΣΟΕ   και στον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετώπισε η ΕΛ.ΑΣ..



Τοποθέτηση του Δημοσθένη Πάκου για το πανεπιστημιακό άσυλο με αφορμή τα σημερινά επεισόδια
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κ. Δημοσθένης Πάκος  μίλησε στον ρ/σ ΣΚΑΪ  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επεισόδια που σημειώθηκαν εχθές το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ 
 Δείτε όλα όσα δήλωσε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου