Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκαίνια στο νέο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων του ΖΕΥΣΣ


Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια στο νέο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων


Η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30 ανοίγει τις πόρτες του νέου σκοπευτηρίου αεροβόλων όπλων και εγκαινιάζει έναν χώρο 580 τμ. Οι νέες εγκαταστάσεις της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ περιλαμβάνουν αίθουσα 22 θυρίδων για προπονήσεις και αγώνες αεροβόλων όπλων (πιστόλι και τυφέκιο), τα γραφεία της σκοπευτικής λέσχης, αποδυτήρια, γυμναστήριο, ιατρείο και αναψυκτήριο.
Η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ έπειτα από 17 χρόνια αποκτά το δικό της σπίτι!

Μέχρι πρότινος οι αγώνες που διοργάνωνε η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ φιλοξενούνταν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα. Με προσωπική εργασία και ζήλο, θυσιάζοντας πάμπολλες ώρες διασκέδασης και ξεκούρασης, ο σύλλογος απέκτησε εγκαταστάσεις επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 421 στην Καλλιθέα.

Αυτή τη στιγμή το σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων του ΖΕΥΣ αποτελεί κάτι μοναδικό στο λεκανοπέδιο της Αττικής που ξεκίνησε αποκλειστικά με ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο σκοπευτικός σύλλογος προσφέρει κάτι πρωτοπόρο στα μέλη του, καθώς υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής και αποθήκευσης όλων των αγώνων ή των αγωνιστικών προπονήσεων μέσω ειδικού προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, προάγοντας και αναβαθμίζοντας την αθλητική σκοποβολή. Κατά τη διάρκεια αγώνων, μάλιστα, μέσω οθονών θα μεταδίδονται ζωντανά τα αποτελέσματα δίνοντας την ευκαιρία σε θεατές και σκοπευτές να ενημερώνονται γα τις βολές και τις θέσεις της κατάταξης.

Πως θα φτάσετε στο σκοπευτήριο αεροβόλων όπλων της Σκοπευτικής Λέσχης ΖΕΥΣ;



Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ έχει ανοίξει τις πόρτες του νέου σκοπευτηρίου αεροβόλων όπλων, σε όλους τους αθλητές της σκοποβολής και τους φίλους που αγαπούν την σκοποβολή και θα ήθελαν να την γνωρίσουν από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου