Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Κομοτηνή: Δύο συλλήψεις για την επίθεση στους Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ σε πορεία αντιεξουσιαστών για τον Π.Φύσσα

Συνελήφθησαν ως δράστες της επίθεσης σε βάρος δυο Αξιωματικών της ΔΑ Ροδόπης κατά τη διάρκεια πορείας αντιεξουσιαστών για τον Π.Φύσσα

Αστυνομικοί του ΤΑ Κομοτηνής, προχώρησαν στη σύλληψη δυο νεαρών -22ετων και 23χρονων- τα οποία ταυτοποιήθηκε να συμμετέχουν σε ομάδα περίπου 15μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου ως δράστες στην επίθεση εναντίον δυο Αξιωματικών της ΔΑ Ροδόπης.

Με τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, απόπειρα απρόκλητης βαριάς σωματικής βλάβης, απρόκλητη επικίνδυνη σωματικής βλάβης και σκοπούμενης σωματικής βλάβης, απρόκλητης έμπρακτη εξύβριση, απειλή και κατά περίπτωση παραβάσεις του νομού περί όπλων και ναρκωτικών.

Σε έρευνες κατά τη σύλληψη τους, στο σπίτι του 22άχρονου στο οποίο διέμενε κι ο 23άχρονος, κατασχέθηκαν στην κατοχή τους, αντιασφυξιογονες μάσκες, σφυριά, ρόπαλο (μήκους 80εκ) σπρέι, και μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβη.

Οι δυο συλληφθέντες με τη σε βάρος τους ποινική δικογραφία παραπέμφθηκαν στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ η προανακριτικη ερευνά για τη ταυτοποίηση και σύλληψη των υπολοίπων δραστών του επεισοδίου είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου