Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος: Άσκηση "ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017" του Πολεμικού Ναυτικού


Φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις του Πολεμικού μας Ναυτικού “ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ", στην Αλεξανδρούπολη και άλλα νησιά, που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της Άσκησης "ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017".

Με την πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού έχει στόχο την ενίσχυση των δεσμών του Ελληνικού λαού με το Πολεμικό Ναυτικό, που αποτελεί βασικό παράγοντα της Εθνικής μας ασφάλειας, θεματοφύλακα των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και προασπιστή της εδαφικής μας ακεραιότητας. Παράλληλα προβάλλεται η πλούσια Ναυτική Παράδοση και η Ναυτική Ιστορία μας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017» κατέπλευσαν την Πέμπτη 1 Ιουνίου σε λιμάνια του Κεντρικού, Βορείου και Βορειοανατολικού Αιγαίου προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί. Όπου και κατακλύστηκαν από κόσμο που διψούσε για την επαφή με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Τα πλοία όπως ανακοίνωσε το ΓΕΝ θα βρίσκονται στους λιμένες Αγίου Ευστρατίου, Αλεξανδρούπολης, Βόλου, Θάσου, Καβάλας, Λήμνου, Σαμοθράκης, Σκοπέλου, Σκύρου, Φούρνων και Ψαρών.




 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου