Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

Βίντεο από τις δολοφονούσες επίθεσης αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών - Έκαναν αποπήρες δολοφονίας και από ταράτσες των γύρο κτιρίων



Ένα βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ, το μεσημέρι του Σαββάτου, στα Εξάρχεια, δημοσιεύτηκε η γνώστη ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου που φιλοξενείται ακόμη στου σερβερ του πολυτεχνικών.
 
Οι επιθέσεις σημειώθηκαν μετά την εκκένωση της κατάληψης «Vancouver». 30 περίπου  αναρχικοί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη επιτέθηκε κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στη διασταύρωση των οδών Σ.Τρικούπη και Τοσίτσα, πετώντας πέτρες και μολότοφ. Όταν οι αστυνομικοί τους απώθησαν, κάνοντας χρήση χημικών, η δεύτερη ομάδα έκανε την εμφάνισή της και επίσης επιτέθηκε στους αστυνομικούς. Τα Εξάρχεια μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης και μάλιστα σε κάποιο σημείο, αναρχικοί κατά την προσφιλή τους μέθοδος ανέβηκαν σε ταράτσα κτιρίου απ’ όπου πετούσαν σίδερα και βαριά αντικείμενα προς τους αστυνομικούς με σκοπό την εξόντωση τους. Είναι απορίας άξιο το πότε θα ληφθεί η απόφαση για τα σταματήσουν αυτά τα φερόμενα. Ως πότε οι αστυνομικοί θα πηγαίνουν ως πρόβατα προς σφαγή απέναντί σε τέτοιες επιθέσεις ενώ υποτίθεται πως η Ελ.Ασ. έχει τα μέσα να επιτύχεις ακόμα και από αέρα τέτοιου είδους αστυνομικές επιχείρισης. Η προθέσεις των αναρχικών είναι γνώστες και εγκληματικές μάλιστα δεν έχουν σταματήσει να της εκφράζουν δημόσια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου