Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ψάχνουν διαμερίσματα και στα νοτιά προάστια για "ανήλικους" λαθρομετανάστες


Διαμερίσματα για εγκαταστήσει μεταξύ άλλων και στα νοτιά προάστια αναζητά ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2019 για να τακτοποιήσει ασυνόδευτους "ανήλικους" λαθρομετανάστες και πρόσφυγες άνω των 16 ετών.

Η ενοικιάσει των διαμερισμάτων θα έχει διάρκεια 5 μηνών ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο με τη λήξη της περιόδου αυτής, όλες οι σχετικές μισθώσεις εποπτευόμενων διαμερισμάτων να ανανεωθούν για 1 έτος πράγμα που θεωρείστε το σίγουρο. Τα διαμερίσματα θα μισθωθούν από το Διεθνή Οργανισμός Μετανάστευσης αλλά η λειτουργία τους θα ανατεθεί σε ΜΚΟ που θα ειναι υπό το γενικό συντονισμό της UNICEF αναλαμβάνοντας τη παροχή υπηρεσιών για τη σταδιακή αυτονόμησή των ασυνόδευτων "ανηλίκων"






Προτεραιότητα στην επιλογή εποπτευόμενων διαμερισμάτων θα δοθεί στους παρακάτω δήμους:

α) Περιφέρεια Αττικής-Δήμοι:
Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω, Αλίμου, Αθηναίων, Χαλανδρίου, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Φιλοθέης-Ψυχικού, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Χαϊδαρίου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Περάματος, Περιστερίου, Πετρούπολης, Πειραιά, Βριλησσίων, Βύρωνα, Ζωγράφου.
 

Φανταζόμαστε ότι στης παρακάτω περιοχές θα ύπαρξη έγκαιρη ανακοίνωση και για την απαγόρευση του αρκολ και του ψησίματος χοίρινου κρέατος. Ενώ θα υπόταξη μεριμνά και για την λειτουργιά νυχτερινών κέντρο και σαφείς ενδυματολογικές κατευθύνσεις προς των γυναίκειος πληθυσμό αυτών των περιοχών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου